Ποιος θα αντικαταστήσει τον Β.Μαρινάκη στη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Β.Μαρινάκη στη θέση του προέδρου του Ολυμπιακού

φωτο eurokinissi

Την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από την παραπομπή του σε δίκη. Ο εφοπλιστής μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει το χρίσμα της προεδρίας στον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, Γιάννη Μώραλη, «για τους μήνες που απομένουν μέχρι την πλήρη δικαίωσή μου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Β.Μαρινάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: 

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ