Πρωτοφανής κακοκαιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες - Karfitsa.gr
Uncategorized

Πρωτοφανής κακοκαιρία στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν τεθεί τέσσερεις πολιτείες εξαιτίας του πρωτοφανούς κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.  Τέσσερεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, χιλιάδες οδηγοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητά τους για να σωθούν από το χιονιά και περισσότεροι από 650.000 άνθρωποι είναι χωρίς ρεύμα. Στο Κονέκτικτακ το χιόνι ξεπέρασε το ένα μέτρο, ενώ στο Λονγκ Άιλαντ και στη Μασαχουσέτη ξεπέρασε τους εξήντα πόντους.
Περισσότερες από 5.500 πτήσεις έχουν ακυρωθεί καθώς τα αεροδρόμια της Βοστόνης και τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης παραμένουν κλειστά. Οι θερμοκρασίες στις ανατολικές πολιτείες βρίσκονται πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν δυσκολεύοντας τις συνθήκες διαβίωσης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.
Η πρωτοφανής χιονόπτωση σε συνδυασμό με ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 70 μιλίων την ώρα και σύμφωνα με μετεωρολόγους αναμένεται να αυξηθούν έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τους κατοίκους των εν λόγω περιοχών. Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι τώρα τη ζώη τους εξαιτίας της κακοκαιρίας, τρεις στον Καναδά, ένας στην Νέα Υόρκη και έναν στο Οντάριο των ΗΠΑ αλλά οι αρχές εμφανίζονται καθησυχαστικές. Οι περισσότεροι κάτοικοι των περιοχών που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση εφοδιάζονται με καυσόξυλα και σόμπες υγραερίου για να καταφέρουν να αντέξουν τις πολικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας
Πηγή:prtothema.gr
Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ