ΠτΔ από τη Θεσσαλονίκη: «Πράξη ευθύνης» κάθε προσφορά προς τους νέους - Karfitsa.gr
Πολιτική

ΠτΔ από τη Θεσσαλονίκη: «Πράξη ευθύνης» κάθε προσφορά προς τους νέους

Για τα εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης

megaro-mousikis-thessalonikis

Κάθε φροντίδα και προσφορά προς τους νέους, που μέσα «μέσα σε δύσκολους καιρούς» αγωνίζονται και δημιουργούν, «είναι πράξη ευθύνης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στα μέλη του Οργανισμού και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επετειακή εκδήλωση απόψε στο Μέγαρο Μουσικής, για τα εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι οι νέοι της πατρίδας μας «μολονότι χειμάζονται δεινώς μέσα στη βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τον λαό μας πάντα ελπίζουν και πάντα αγωνίζονται με σθένος».

Ο κ. Παυλόπουλος χαρακτήρισε «σταθμό» και «ελπιδοφόρο ορόσημο, το οποίο υπόσχεται συνέχεια και προδικάζει νέα περίοδο προσφοράς και δημιουργίας» τα εικοσιπέντε χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης και τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής και συνεχάρη τα μέλη του ΣΦΜΘ και του ΟΜΜΘ για τις «πολλαπλές θεσμικές πολιτιστικές δράσεις» τους, που «επηρεάζουν θετικά το μουσικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε ιδιαίτερα την προσφορά τους προς τους νέους δημιουργούς, «τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις της χώρας».

«Θα ήθελα ν’ αναφερθώ σε πολλά, για ό,τι προσπαθήσατε και για ό,τι καταφέρατε. Θα προτιμήσω, όμως, να σταθώ σε κάτι που ιδιαίτερα με συγκινεί. Πρόκειται για τη στήριξή σας προς τους νέους ανθρώπους, τις νέες καλλιτεχνικές δυνάμεις της χώρας» είπε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:

«Αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη όλων μας και του καθενός μας ξεχωριστά στρέφεται, όπως είναι ευνόητο, στους νέους της πατρίδας μας. Οι οποίοι μολονότι χειμάζονται δεινώς μέσα στη βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τον λαό μας, πάντα ελπίζουν και πάντα αγωνίζονται με σθένος. Κάθε φροντίδα, κάθε έννοια σας και προσφορά σας προς αυτούς είναι πράξη ευθύνης».

«Και να γνωρίζετε ότι εκτός από τις ευχές μου έχετε την αμέριστη στήριξή μου κατά την επιτέλεση της αποστολής σας» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ