"Πωλητήριο" σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της χώρας - Karfitsa.gr
Οικονομία

«Πωλητήριο» σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της χώρας

Την έναρξη της διαδικασίας της πώλησης του ιστορικού ξενοδοχείου πέντε αστέρων, King George, της πλατείας Συνταγματος ανακοίνωσε η Eurobank.

Η προθεσμία για τη μη δεσμευτική εκδήλωση ενδιαφέροντος εκπνέει στις 12 Ιουνίου, στις 12 το μεσημέρι. Όπως σημειώνεται στην καταχώρηση, η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει τη διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

Το ακίνητο που στεγάζει το King George Palace στην πλατεία Συντάγματος (επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’) από το 1930, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια.

Σημειώνεται ότι σήμερα τη διαχείριση του King George κατέχει η εταιρεία Λάμψα Α.Ε. (Μεγάλη Βρετανία), συμφερόντων Λασκαρίδη, η οποία έχει μισθώσει και το ακίνητο.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ