Πόσο κοστίζει το «μαγικό χαρτάκι» για το ΠΑΟΚ-Σάλκε - Karfitsa.gr
Αθλητικά

Πόσο κοστίζει το «μαγικό χαρτάκι» για το ΠΑΟΚ-Σάλκε

Αναλυτικά οι τιμές και τα εκδοτήρια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (23.01) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ–Σάλκε για τη φάση των 32 του UEFA Europa League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (16.02, 22:05).

 Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα                 Τιμή

1                        €40

2, 3                    €30

5, 6                    €20

4, 4A                  €10

7                       €15

7Α                     €15

VIP 3ου:           €120

VIP 4ου:           €120

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Α’ Περίοδος Ανανεώσεων (23.01.2017 – 08.02.2017) Τη συγκεκριμένη περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας 2016-17 θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν μόνο τη θέση τους, με την προσκόμιση της ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας τους, είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας είτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας. Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης. Β’ περίοδος Ελεύθερης Διάθεσης (09.02.2017 – 16.02.2017) Από τις 09.02.2017 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο απ’ όλα τα κανάλια πώλησης εισιτηρίων.

ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας

Από τις 23.01.2017 θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο: Καθημερινά: 09:00 – 17:00 Σάββατο: 09:00 – 15:00 Κυριακή: Κλειστά Στις 16.02.2017 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα. Τις ημέρες διεξαγωγής εντός έδρας αγώνων δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Για να ανανεώσετε τη θέση σας πατήστε ΕΔΩ. Στις 08.02.2017 το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης για τις ανανεώσεις θα κλείσει στις 17:00 και θα ξανανοίξει στις 09.02.2017 09:00 για την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων.

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ.Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα, στην οικογενειακή κερκίδα 7Α δεν θα διατεθούν άλλα ελεύθερα εισιτήρια πέρα από όσους ήδη είχαν εισιτήριο διαρκείας και έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους. Να διευκρινίσουμε ότι στα οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας της θύρας 7Α είναι απαραίτητη η ανανέωση μόνο του εισιτηρίου διαρκείας του ενός κηδεμόνα (όχι των παιδιών ή του 2ου κηδεμόνα). Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. εξυπηρέτησης πελατών 2310954099. Για την ανανέωση παιδικού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας και της ταυτότητας είτε του διαβατηρίου είτε του πιστοποιητικού γέννησης είτε της βεβαίωσης ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Στη θύρα 8 δεν θα διατεθούν εισιτήρια εξαιτίας της παρουσίας των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και ημέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «print@home», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση της νέας λειτουργικότητας QR code. Mobile ticket qr code 700X1500_2 Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα, ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης). ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099 Ε-mail: helpdesk@paokfc.gr

πηγή paokfc.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ