Πώς το μεγαλύτερο πορνογραφικό site τρομοκράτησε το Ίντερνετ με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Πώς το μεγαλύτερο πορνογραφικό site τρομοκράτησε το Ίντερνετ με ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

31st Rio 2016 Olympics / Previews Illustration / Sex website Pornhub promotion girls / Hostess / sexy / Gold Medal / Summer Olympic Games / (Photo by Tim de Waele/Corbis via Getty Images)

Ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι πρωταπριλιά, υπάρχουν κάποιες πλάκες οι οποίες μπορούν να σε κάνουν πραγματικά να τα χάσεις- και το Pornhub, το μεγαλύτερο πορνογραφικό site του Διαδικτύου, το Pornhub, έκανε μία από αυτές.

Όπως αναφέρει το Mashable, που με τη σειρά του επικαλείται το Daily Dot, που με τη σειρά του επικαλείται ανάρτηση στο Reddit (σαν να λέμε, όλοι είμαστε- κι εμείς μαζί- στο «μας το είπανε, εμείς δεν ξέρουμε!»), όποιος έκανε κλικ σε βίντεό του το Σάββατο έβλεπε μπροστά του το μήνυμα «ευχαριστούμε για τον διαμοιρασμό- το Pornhub πλέον έχει αυτόματη κοινοποίηση βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media».

sharing

«Δεν χρειάζεται να κοινοποιήσετε ξανά χειροκίνητα στους φίλους και την οικογένειάς σας τα βίντεό σας, επειδή αυτή η επαναστατική λειτουργία κοινοποίησης το κάνει αυτόματα για εσάς! Αυτόματα!». Και δίνονταν οι «επιλογές»: «Ευχαριστώ Pornhub» «Τι διάολο (ή, σε πιο ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά, «τι λέτε ρε»), αλλάξτε το αυτό αμέσως!».
Προφανώς και το καταλαβαίνεις γρήγορα, αλλά το αρχικό σοκ προφανώς και είναι…ΣΟΚ! Και προφανώς το Ίντερνετ έπαθε πανικό (και ενδεχομένως μερικές καρδιακές προσβολές ή/ και εγκεφαλικά).

pornhub
Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα το site (όπως και το αδελφό του, YouPorn), ανακοίνωσε ότι εντείνει την κρυπτογράφησή του, για αυξημένη ασφάλεια.huffingtonpost.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ