Ραγκούσης εναντίον Γεννηματά για τις συνεργασίες - Karfitsa.gr
Πολιτική Ροή

Ραγκούσης εναντίον Γεννηματά για τις συνεργασίες

Να ξεκαθαρίσουν οι υποψήφιοι της κεντροαριστεράς στους πολίτες ποια είναι η θέση τους για τις συνεργασίες, τόνισε ο υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του νέου φορέα Γιάννης Ραγκούσης, επικρίνοντας ταυτόχρονα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τη στάση που κρατάει στο θέμα.

«Να μην ισχυρίζεται η κ. Γεννηματά ότι θα προτάξει το πρόγραμμα Ελλάδα, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν θα διαφωνήσει σε τίποτα με αυτό, προκειμένου να κυβερνήσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ που η κ. Γεννηματά δεν έχει το θάρρος να πει ξεκάθαρα ότι θα συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη δήθεν «για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη» τόνισε.

Παράλληλα, διατύπωσε τη δική του θέση λέγοντας: «Συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ακόμα και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αυτό δεν προϋποθέτει συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. «Ναι» στη συνεννόηση λοιπόν,«Όχι» στη συγκυβέρνηση».

Τέλος, υποστήριξε ότι ο νέος φορέας θα πρέπει είναι ενιαίος και όλα, θέσεις, σύμβολα, όνομα, να αποφασιστούν στο ιδρυτικό συνέδριο έως το τέλος του 2017.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ