Σάσα Σταμάτη σε Έλληνα πολιτικό: «Από κοντά που σε βλέπω είσαι τεκνάκι» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Σάσα Σταμάτη σε Έλληνα πολιτικό: «Από κοντά που σε βλέπω είσαι τεκνάκι»

Ποιον χαρακτήρισε έτσι η γνωστή δημοσιογράφος;

Ο Γιώργος Αμυράς έδωσε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, του ζήτησε να πει τα μυστικά της ομορφιάς του και τον χαρακτήρισε… τεκνάκι.

Διάβασα ότι είσαι 49 ετών. Από κοντά που σε βλέπω είσαι τεκνάκι (γέλια). Θέλω να μου πεις τα μυστικά της ομορφιάς σου.

Να κάνεις ποδηλατάκι, να πίνεις πολύ νερό, να μην καπνίζεις και να μην τρως τηγανητά. Μια βόλτα, μια πεζοπορία, σου κάνει καλό. Κάθε μέρα γερνάμε όλοι, άρα δεν πάει να φαινόμαστε όσο είμαστε. Ο τελικός προορισμός μάς περιμένει όλους εκεί.

Το ποδήλατο είναι το alter ego σου. Εχεις κινδυνέψει ποτέ;

Ναι, έχω κινδυνέψει από ΙΧήδες. Οι λεωφορειατζήδες και οι ταξιτζήδες μάς προσέχουν πάρα πολύ τους ποδηλάτες. Είναι μάγκες στο τιμόνι και σέβονται. Το πρόβλημα είναι και οι ίδιοι οι ποδηλάτες. Ωραίο το ποδηλατάκι, αλλά να σεβόμαστε και τα κόκκινα φανάρια και τα πεζοδρόμια και τον κόσμο. Αρκεί να σου πω ότι παραγγέλνω από το Ιντερνετ κάτι φωτάκια για το ποδήλατο για τη νύχτα. Είναι κάτι πλαστικά κινέζικα για λίγες χρήσεις. Εχω δώσει, έχω χαρίσει μέχρι στιγμής περίπου 2.500 τέτοια φωτάκια. Οταν συναντάω τη νύχτα κάποιον που δεν έχει φως του λέω: «Πάρε ένα φωτάκι».

Αν κάποια στιγμή τελείωνες με την πολιτική, θα επέστρεφες στην τηλεόραση; Και τι θα παρουσίαζες;

Φυσικά θα επέστρεφα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Θα ήθελα να κάνω πάλι μια εκπομπή με ταξίδια, αλλά αυτή τη φορά στο εξωτερικό. Θα σου πω μια πρόταση που είχα κάνει σε πολλά κανάλια, αλλά δεν έγινε, δεν το ήθελαν. Είχα προτείνει να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για ζώα. Θα παρακολουθούσαμε, για παράδειγμα, ένα γλαρόνι από τη στιγμή που βγαίνει από το αυγό του. Θα έβαζα κάμερες σε αρκούδες και θα παρακολουθούσα τη ζωή των αρκούδων, αλλά και όχι μόνο

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ