Σαλμάς: Τέλος στο πάρτι στην πλάτη του ΕΟΠΥΥ - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σαλμάς: Τέλος στο πάρτι στην πλάτη του ΕΟΠΥΥ

«Ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι οργανισμός που μπορεί να παίζει και να βγάζει κάθε εταιρεία χρήματα πάνω στην πλάτη του» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς στην παρουσίαση σχεδίου ανασυγκρότησης του Οργανισμού την Παρασκευή, τονίζοντας ότι «το πάρτι με τα υλικά τελείωσε». Ο κ. Σαλμάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Προχωράμε στην αξιολόγηση των διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών [...]

«Ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι οργανισμός που μπορεί να παίζει και να βγάζει κάθε εταιρεία χρήματα πάνω στην πλάτη του» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς στην παρουσίαση σχεδίου ανασυγκρότησης του Οργανισμού την Παρασκευή, τονίζοντας ότι «το πάρτι με τα υλικά τελείωσε».

Ο κ. Σαλμάς δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Προχωράμε στην αξιολόγηση των διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών κλινικών και νοσοκομείων. Τελείωσε τα ταμεία να πληρώνουν όλα σε όλους χωρίς αξιολόγηση. Η αξιολόγηση θα γίνεται σε επίπεδο γιατρών, ιατρικού εξοπλισμού ακόμη και ιατρικών σφαλμάτων. Αυτό που θα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες θα αποζημιώνεται διαφορετικά από εκείνο που προσφέρει υπηρεσίες του 1960 και 1970. Δεν γίνεται να δίνουμε 200-300 ευρώ  για μια μαγνητική από ένα μηχάνημα απαρχαιωμένο που βγάζει 0.5 tesla και να δίνουμε  τα ίδια χρήματα για  για ένα άλλο μηχάνημα  σύγχρονο  το οποίο βγάζει 2.5 και 3 tesla.

Δεν θα αποζημιώνεται κανένα υλικό  που δεν θα έχει ταινία γνησιότητας . Το πάρτι με τα υλικά τελείωσε. Τελεία και παύλα. Κάθε υλικό θα είναι πιστοποιημένο με barcode.

Ο καθένας προσωπικά να δώσει την ψυχή του. Στο τέλος του 2013 ο ΕΟΠΥΥ θα είναι πρότυπο οργανισμού και αξιοζήλευτος».

Διαβάστε αναλυτικά, οι δράσεις και οι ενέργειες για τη βιωσιμότητα του ΕΟΠΥΥ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ