Σε αναζήτηση νέου παρόχου για το ρεύμα σας; - Karfitsa.gr
αυτό_το_μάθατε;

Σε αναζήτηση νέου παρόχου για το ρεύμα σας;

Η WATT+VOLT σας δίνει τις απαντήσεις με τον
«Δεκάλογο του έξυπνου καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας»

Ανταποκρινόμενη στα ερωτήματα των καταναλωτών που βρίσκονται σε αναζήτηση νέου παρόχου ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, η WATT+VOLT δημιούργησε τον «Δεκάλογο του Έξυπνου Καταναλωτή Ηλεκτρικής Ενέργειας». Πρόκειται για έναν οδηγό που εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής της κατάλληλης εταιρείας και του προγράμματος που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Ως πρώτο βήμα, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να υπολογίσουν την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν και το κόστος της σε ετήσια βάση. Στη συνέχεια, καλούνται να λάβουν υπόψη μια σειρά παραγόντων, ώστε να αξιολογήσουν ορθά τον κάθε πάροχο και τις υπηρεσίες του.

Η WATT+VOLT αποτελεί έναν αξιόπιστο και καινοτόμο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Αφουγκραζόμενη την ανάγκη των καταναλωτών για μεγαλύτερες εξοικονομήσεις, προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις σε μια σειρά προγραμμάτων για οικιακούς και εταιρικούς καταναλωτές. Δίνει, επίσης, στους πελάτες της τη δυνατότητα να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για την ενέργεια που καταναλώνουν κάθε μήνα, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου λογαριασμού, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Έτσι, μπορούν να πετύχουν καλύτερο προϋπολογισμό των εξόδων τους.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει «έξυπνες» υπηρεσίες για καλύτερο έλεγχο και διαχείριση του ηλεκτρικού ρεύματος. Η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, ενώ παράλληλα μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακά τους. Αντίστοιχα, η βραβευμένη υπηρεσία smartwatt μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο» δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, από μία και μόνο εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο. Έτσι, μπορούν να εξοικονομούν ενέργεια έως και 17%!

Προτεραιότητα της WATT+VOLT αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται, εύκολα και γρήγορα, στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (183 83) για οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζουν, αλλά και στο εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια εποχή που όλοι αναζητούν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, η WATT+VOLT αποτελεί την καλύτερη επιλογή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr ή επικοινωνήστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 183 83.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ