Σε κλοιό πορειών παραμονή 17 Νοέμβρη - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε κλοιό πορειών παραμονή 17 Νοέμβρη

Αρκετές είναι σήμερα οι πορείες που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη τη στιγμή που βρισκόμαστε μια μέρα πριν την επέτειο της 17 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, στις 9:30 θα συγκεντρωθούν οι υπάλληλοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης στην Αγ. Σοφίας για να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις. Αν συγκεντρωθούν αρκετά άτομα θα πραγματοποιήσουν και πορεία.

Στις 11:30 οι υπάλληλοι των ζαχαροπλαστείων Χατζή θα συγκέντρωθουν στο άγαλμα του Βενιζέλου και θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι το ζαχαροπλαστείο Χατζής, Βενιζέλου 50. Διαμαρτύρονται για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Στις 14:00 Επιτροπή αλληλεγγύης θα διαμαρτυρηθεί μπροστά από το γερμανικό προξενείο για τους Τούρκους και Κούρδους αιχμαλώτους σε όλο τον κόσμο.

Στις 17:00 Στην περιοχή της λαχαναγοράς θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση, απο γενικότερα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θα ακολουθήσει πορεία.

Τέλος, άλλη μια θερμή υποδοχή ετοιμάζουν οι Θεσσαλονίκεις στον Κ. Φούχτελ, αφού θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον δήμο Ωραιοκάστρου ενάντια στη συνεργασία του δήμου με αντίστοιχο γερμανικό.

 

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ