Σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης θα στηθεί Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τούμπα θα στήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον δήμο, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης,  από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, σήμερα το απόγευμα.

 

«Η αγορά της Τούμπας είναι μεγάλη και συμπαγής. Παρά την οικονομική  κρίση κρατάει μια δυναμική», είπε ο κ. Φιλιππίδης και τόνισε ότι :«Αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα θα πηγαίναμε και αλλού».

Ο πρόεδρος περιγράφοντας το σχέδιο του χωριού είπε : «Θα στηθεί σπίτι του Άγιου Βασίλη, 70τ.μ., όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν μέσα και να βγαίνουν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη. Θα δημιουργηθεί φάτνη με έλκηθρο και εκεί θα μπορούν να γράφουν γράμματα τα παιδιά προς τον Άγιο Βασίλη. Θα δημιουργηθούν μικρά σπιτάκια, εκ των οποίων τρία θα δοθούν σε ευπαθείς ομάδες. Δεκαπέντε σπιτάκια θα είναι γωνίτσες του κόσμου, και σε συνεργασία με τις προξενικές αρχές, οι επισκέπτες θα μπορούν να γευτούν γεύσεις από όλο τον κόσμο, ακόμα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί το concept. Έχουν προγραμματιστεί και συναυλίες».

«Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό», ξεκαθάρισε ο κ. Φιλιππίδης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ