Σε ποιο δήμο της Θεσσαλονίκης λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες... - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε ποιο δήμο της Θεσσαλονίκης λειτουργούν κανονικά οι υπηρεσίες…

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες...

“Από χθες μέχρι και σήμερα όλα τα συνεργεία του Δήμου και όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός είναι στο δρόμο για να διατηρηθούν οι κεντρικές οδοί του Δήμου και το βασικό οδικό δίκτυο ανοιχτό, σύμφωνα με το σχέδιο εφαρμογής της Πολιτικής Προστασίας” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο οι σημερινές εικόνες, στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, δείχνουν ένα δήμο χωρίς… κίνηση. Τα μόνα που κυκλοφορούν είναι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ κι αυτά πολύ λιγότερα απ΄ότι τις άλλες ηλιόλουστες μέρες (ΦΩΤΟ Σάββας Αυγητίδης – ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

χιόνι ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ“Τρείς φορτωτές, ένα πολυμηχάνημα με λεπίδα αποχιονισμού, ένα εκχιονιστικό με αλατοδιανομέα και λεπίδα, έξι φορτηγάκια για τα ευέλικτα συνεργεία  και μια υδροφόρα, έχουν μπει στη μάχη και δουλεύουν ασταμάτητα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της πόλης” λέει η ανακοίνωση ενώ “παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν  ανοιχτές, καθώς επίσης  και οι λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, Τράπεζες , Εφορία, ΕΛ.ΤΑ. αλλά και οι υπηρεσίες του ΙΚΑ Καλαμαριάς,  λειτουργούν σήμερα κανονικά”

χιόνι, φωτο Σάββας Αυγητίδης Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου, θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

χιονι ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣΚαθημερινά,  οι πολίτες της Καλαμαριάς μπορούν να προμηθεύονται  αλάτι για δική τους χρήση λόγω των καιρικών συνθηκών,  από το εργοτάξιο του Δήμου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Αιγαίου / ΦΩΤΟ ΣΑΒΒΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ


Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ