Στήριξη Τσαμασλή στους αγρότες της Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στήριξη Τσαμασλή στους αγρότες της Θεσσαλονίκης

tsamaslisΣυνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών νομού Θεσσαλονίκης είχε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που τους αφορούν

Οι εκπρόσωποι των αγροτών μάλιστα διαβεβαίωσαν τον κ. Τσαμασλή ότι δεν προτίθενται να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθούν οι λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν εντός της επόμενης εβδομάδας να πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των των αγροτών από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, και να καταγραφούν τα αιτήματά τους. Στη συνέχεια, όπως τόνισε ο κ. Τσαμασλής, θα γίνει περιφερειακό συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου και θα αποφασιστεί ο τρόπος στήριξής τους προς τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού Θεσσαλονίκης, Χρήστος Τσιχήτας, επεσήμανε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και επανέλαβε τη δέσμευση που ανέλαβαν οι αγρότες ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ