Για την αλληλεγγύη των βιομηχάνων, στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Παπούλιας. - Karfitsa.gr
Uncategorized

Για την αλληλεγγύη των βιομηχάνων, στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Παπούλιας.

 ΠαπούλιαςΗ πρώτη επίσημη παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος θα έχει σαν επίτιμο  καλεσμένο τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Κάρολο Παπούλια.

 Η τιμητική  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 2 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 Τον  απολογισμό του έργου του Δικτύου  που έχει  τη στήριξη δεκάδων βορειοελλαδικών επιχειρήσεων θα κάνει  ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Νικόλαος Πέντζος.      Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 Το  “Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής”  είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του ΣΒΒΕ.  Στόχο και όραμα του Δικτύου αποτελεί η κινητοποίηση της επιχειρηματικής κοινότητας στην κατεύθυνση ανάληψης δράσεων κοινωνικής ευθύνης, με ουσιαστικό περιεχόμενο και κέντρο την υποβοήθηση των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών.

 Ειδικότερα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), συνένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου  να κάνουν πράξη την ευαισθησία της επιχειρηματικής κοινότητας στα προβλήματα που δημιουργεί η βαθιά οικονομική κρίση.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ