Στηρίζει τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία Ροή

Στηρίζει τους συμβασιούχους της ΕΥΑΘ το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των 90 συμβασιούχων της ΕΥΑΘ οι οποίοι βρίσκονται σε δικαστικό αγώνα προκειμένου να παραμένουν στις θέσεις εργασίας τους.

Οι 90 συμβασιούχοι αν και καλύπτουν τα τελευταία επτά χρόνια πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, η Διοίκηση αποφάσισε να τους γυρίσει την πλάτη και να τους οδηγήσει στην αβεβαιότητα, καθώς όχι μόνο επέλεξε να μην προχωρήσει στη μοριοδότηση τους στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά αποφάσισε να μη βγάλει σε διαγωνισμό αρκετές από τις συγκεκριμένες θέσεις που αντιστοιχούν στις θέσεις εργασίας τους.

Οι συμβασιούχοι παρά το γεγονός ότι απασχολούνται σε κύκλους εργασίας που ένα μέρος τους δεν καλύπτεται από τους μόνιμους εργαζόμενους αλλά ούτε και από τις νέες προσλήψεις που είναι σε εξέλιξη, βρίσκονται σε αοριστία ως προς το εργασιακό τους μέλλον, περιμένοντας τη δικαστική δικαίωση τους.

Καλούμε τη Διοίκηση της Εταιρείας να αλλάξει στάση απέναντι τους και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασία τους. Το Ε.Κ.Θ. θα είναι δίπλα τους μέχρι την τελική τους δικαίωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ