Στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του προέδρου της ΝΔ

Διήμερη περιοδεία στο νομό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί από σήμερα (Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Ιανουαρίου) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το Γραφείο Τύπου του κόμματος ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με αυτό, ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για τη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος η οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αποθήκη Δ’ του Λιμανιού.

Στις 7.00 μ.μ. το απόγευμα θα μιλήσει στην εκδήλωση της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για την κοπή της πίτας, στο ξενοδοχείο «THE MET».

Αύριο, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, καθώς και την πρότυπη μονάδα βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό Λαγκαδά, καθώς και τις μυδοκαλλιέργειες στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στην εκδήλωση του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης «διαΝΕΟσις», του οποίου πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Η εκδήλωση θα γίνει στο ανωτέρω ξενοδοχείο και παρεμβάσεις θα κάνουν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Μπουτάρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ