Στον αστερισμό της ΕΡΤ - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στον αστερισμό της ΕΡΤ

ert2της Μαρίας Βλάχου

*Μετά την προσωρινή διακοπή της επίγειας ψηφιακής μετάδοσης του σήματος του Euronews, το θέμα παραμένει… σε εκκρεμότητα.

* Να κατοχυρώσει η κρατική τηλεόραση τα οικονομικά της συμφέροντα από τη μέχρι σήμερα διανομή του δορυφορικού της προγράμματος θυμήθηκαν οι υπεύθυνοι στην Αγία Παρασκευή.

*Ξανά «Πρώτο Πρόγραμμα» θα ονομάζεται η σημερινή  ΝΕΤ FM και αυτό όπως πληροφορηθήκαμε για λόγους… ιστορικής συνέχειας

* «Ωραίοι ως Έλληνες», με το ανώτατο κόστος ανά επεισόδιο να ανέρχεται σε… 17.815 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).Το Δ.Σ. έχει εγκρίνει την παραγωγή 12 εκπομπών.

*Είδαν και απόειδαν στην Αγία Παρασκευή και αποφάσισαν να ζητήσουν από τους αρμόδιους υπουργούς να προσλάβουν αυτή τη φορά, ειδικό νομικό σύμβουλο- δικηγόρο με ειδικότητα στα θέματα κοινοτικού δικαίου και διεθνών συνεργασιών του καναλιού.

Βασική πηγή εσόδων για την ΕΡΤ συνιστά το ανταποδοτικό τέλος το οποίο ανέρχεται στα 50,88 ευρώ το χρόνο ανά νοικοκυριό και εισπράττεται μέσω του διμηνιαίου λογαριασμού της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Το ανταποδοτικό τέλος στη χώρα μας είναι το πέμπτο χαμηλότερο, στην Ευρώπη των 27, μετά από εκείνα της Ρουμανίας, Πορτογαλίας, Μάλτας και Σλοβακίας», σπεύδει να μας καθησυχάσει η ΕΡΤ ΑΕ στην ιστοσελίδα της.

*Τρέχει και δε φτάνει ο Θωμάς, γι’ αυτό και δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα η οικονομική εκπομπή που έχει προγραμματιστεί, εδώ και έξι μήνες, να παρουσιάσει.

*Μέχρι νεωτέρας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Νίκος Σίμος θα ασκεί και χρέη Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης.

ΥΓ. Εντός των ημερών ο κ. Σίμος θα υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο για την πρόσληψη συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για να καλυφθούν οι ανάγκες για το νέος έτος.

*Με τη βούλα του Δ.Σ. ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών.

* Τρέχουν για να προλάβουν τη σύνταξη στην ΕΤ3. Πάνω από 15 εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, έχουν κάνει τα χαρτιά τους. Όσον αφορά τις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν δεν αναμένεται να καλυφθούν.

*Τα σημαντικότερα γεγονότα της ελληνικής και διεθνούς επικαιρότητας του 2012, θα παρουσιάσουν σε ειδική εκπομπή ο Χάρης Αρβανιτίδης και η Κατερίνα Τσαβέα, τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012, στις 11:00,στην ΕΤ3.

* «Δεν τραβάει η Ανθή, το δείχνουν και τα νούμερα. Που να μην ήταν και ο Μαμαλάκης με τη στήλη μαγειρικής…» ψιθυρίζουν στην Αγία Παρασκευή.

ΥΓ. ο γνωστός σεφ μάθαμε ότι θα αμείβεται με 900 ευρώ έξτρα από την αρχική συμφωνία με τη διοίκηση. Το συνολικό ποσό δεν ακούσαμε ακόμα…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ