Στοχεύει και στο γαμήλιο τουρισμό! - Karfitsa.gr
Uncategorized

Στοχεύει και στο γαμήλιο τουρισμό!

images (4)Στην παρουσίαση πολιτικών-δράσεων για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη του δήμου Χερσονήσου προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης, που μεταξύ των άλλων στοχεύει και στον γαμήλιο τουρισμό. Στη συνέντευξη παρουσιάστηκαν το πρόγραμμα βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, τα στοιχεία φυσιογνωμίας της περιοχής της Χερσονήσου το προφίλ προορισμού καθώς και χάρτες και τοπογραφικά υπόβαθρα πληροφόρησης-ενημέρωσης για τον δήμο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο δήμος στοχεύει στον γαμήλιο τουρισμό και όπως είπε ο κ. Δοξαστάκης, έχει ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να μπορούν να τελούνται πολιτικοί γάμοι όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όχι μόνο μία ημέρα, όπως ισχύει σήμερα. Επίσης, ζήτησε να τελούνται πολιτικοί γάμοι σε οποιοδήποτε μέρος, όπως ακρογιαλιές, ξενοδοχεία κ.α., εκτιμώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέλκυση τουριστών που επιθυμουν να τελέσουν τον γάμο τους στη Χερσόνησο και την Κρήτη γενικότερα.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου μίλησε για στοχευμένο τουρισμό υπογραμμίζοντας: «Αλλάζουμε την τουριστική μας πολιτική με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών που στη Χερσόνησο θα βρουν αυτό που αναζητούν». Τέλος, ο κ. Δοξαστάκης αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και τη σύνδεση της ενδοχώρας με την παραλία, ενώ, τόνισε ότι στις προθέσεις του δήμου είναι και η ανάδειξη του φράγματος Αποσελέμη, προκειμένου τον επόμενο χρόνο να αποτελεί βασικό τουριστικό πυλώνα της περιοχής.

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ