Στο «σκαμνί» ο συζυγοκτόνος της Ορμύλιας - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Στο «σκαμνί» ο συζυγοκτόνος της Ορμύλιας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπιση του...

Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη για τη δολοφονία της μητέρας δύο παιδιών, με κατηγορούμενο τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορούμενου. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς εκτός από τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ο Αλβανός κατηγορούμενος κρατούσε για μέρες και τον μικρό τους γιο.

“Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλή δίκη, ότι θα δικαιωθεί η κόρη μας και θέλουμε να μείνουμε ανενόχλητοι για αρκετά χρόνια για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά, έχουμε γίνει μετά από πολλά χρόνια γονείς μικρών παιδιών και αυτό χεριάζεται προσπάθεια και θυσία,να μεγαλώσουμε τα παιδιά να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να σκεφτούν λογικά για όλα αυτά τα γεγονότα και αυτό πιστεύουμε να γίνει μετά από 20 χρόνια, ο καθένας πρέπει να πληρώνει τις πράξεις του, αυτός σκότωσε με άσχημο τρόπο μια γυναίκα που ήταν ένας αξιόλογος άνθρωπος, πρέπει να πληρώσει για την πράξη του” δήλωσε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Η κατηγορία που βαραίνει τον Αλβανό εν διαστασει σύζυγο είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και η έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.halkidikifocus.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ