Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών η αγορά Καπάνι - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών η αγορά Καπάνι

Μεγάλη ανησυχία από τους καταστηματάρχες

Στο στόχαστρο σπείρας διαρρηκτών έχει μπει εδώ και δέκα μέρες η αγορά Καπάνι. Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα προβληματίζουν τους έμπορους της παραδοσιακής αγοράς αφού όπως υποστηρίζουν, οι δράστες δεν διστάζουν να παραβιάζουν τα κατάστήματα ακόμα και στις 8 το βράδυ ενώ δεν φαίνεται να τους εμποδίζει το γεγονός ότι το Καπάνι απέχει 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου.

“Έχουν χτυπήσει σαράντα καταστήματα όχι μόνο τροφίμων αλλά ρουχισμού και άλλων ειδών. Οι διαρρήξεις γίνονται και νωρίς το βράδυ, στις 20:00 ή στις 21:00. Έχουν διαρρήξει τα ίδια μαγαζιά δύο και τρεις φορές. Και τι θράσος, η αγορά είναι 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου” όπως ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ ¨Πρακτορείο 104,9 fm” ο Γιώργος Καλοχριαστιανάκης, ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στο Καπάνι.

Όπως υποστηρίζουν οι έμποροι στο Καπάνι οι διαρρήκτες δρουν με οργάνωση.

“Πρόκειται για πολύ οργανωμένη σπείρα. Ακόμα και καταστήματα με κάμερες και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης δεν τους σταματούν¨υπογράμμισε ο κ. Καλοχριστιανάκης και εξέφρασε τους φόβους του ίδιου και των συναδέλφων του μήπως κινδυνεύσουν πολίτες αν τυχαία έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες, καθώς το Καπάνι βρίσκεται κυριολεκτικά στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

“Εμείς φοβόμαστε μήπως τυχαία, κάποιος πολίτης, ένα παιδί , μία οικογένεια που περνούν νωρίς το βράδυ ή παρκάρουν εδώ γύρω, να γίνουν μάρτυρες διάρρηξης και να βρεθούν σε κίνδυνο”

Ο κ. Καλοχριστιανάκης σχολίασε και τις “προτιμήσεις” των διαρρηκτών : “τους αρέσει το μοσχαρίσιο κρέας, τα καλαμαράκια και το έξτρα παρθένο εκλαιόλαδο. Παίρνουν και ψάρια και ρούχα, τα πάντα. Δεν κλέβουν μικρές ποσότητες, αρπάζουν ποσότητες που για να μεταφερθούν χρειάζονται οργάνωση και αρκετά άτομα”.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ