Στ. Κωνσταντινίδης: «Εγώ δεν είμαι ο βαστάζος του Γιώργου Λιάγκα. Αν η Φαίη Σκορδά θεωρούσε ότι…» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Στ. Κωνσταντινίδης: «Εγώ δεν είμαι ο βαστάζος του Γιώργου Λιάγκα. Αν η Φαίη Σκορδά θεωρούσε ότι…»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή La biri biri, για το γεγονός ότι είχε δεχτεί παρατηρήσεις από τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό σε σχέση με τα υπόλοιπα πρόσωπα τη πρωινής παρέας.

«Με το που έφυγα εγώ από αυτή την εκπομπή και πήγα στο Πρωινό ξεκίνησε κάτι ότι πάω να πάρω τη θέση του Λιάγκα και ότι πάω να γίνω δεύτερος Λιάγκας. Αυτό και εμένα δεν μου έκανε καλό και δεν ίσχυε και με ακολούθησε. Όσον αφορά στο θέμα του Γιώργου, εγώ δεν είμαι ούτε ο βαστάζος του Γιώργου ούτε ο άνθρωπος που του πάει τις βαλίτσες. Με το Γιώργο φέτος βρεθήκαμε από κοντά μια φορά τον Σεπτέμβρη στη Βουλιαγμένη, μετά σε ένα θέατρο τυχαία και την τρίτη για έναν καφέ στην Τήνο. Μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν είμαστε οι κολλητοί που κάθε τρεις και λίγο θα μιλάμε. Επειδή τον έχω ζήσει στα πρώτα του βήματα και ξέρω πράγματα για την προσωπική του ζωή και εκείνος, μεταξύ μας υπάρχει ένας κώδικας ανδρικός που δεν θα σπάσει ποτέ. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαι «αυλή του Λιάγκα». Εγώ δεν θα είμαι στην εκπομπή του Γιώργου παρότι ξέρω ακριβώς ποια είναι η εκπομπή του Γιώργου.

Μεταξύ τους η Φαίη και ο Γιώργος τα έχουν βρει εξαιρετικά καλά και ακολουθούν τη δική τους τηλεοπτική πορεία. Δεν νομίζω ότι αν η Φαίη είχε πρόβλημα που είμαι φίλος του Γιώργου θα με έπαιρνε στην εκπομπή. Δεν θα με έπαιρνε. Αν θεωρούσε ότι είμαι το φερέφωνο του Γιώργου ή ο ρουφιάνος του Γιώργου μέσα στην εκπομπή, νομίζω δεν θα με έπαιρνε στην εκπομπή. Η Φαίη με τον Γιώργο μιλούσαν καθημερινά. Η Φαίη συμβουλεύεται τον Γιώργο για την εκπομπή. Συμβουλεύεται έναν άνθρωπο που ξέρει τηλεόραση. Άλλο αν κάνει στο τέλος το δικό της» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ