ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τα 34 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

Συγκεκριμένα, στις 17:00 μέλη των φοιτητικών παρατάξεων Κυπρίων «Πρωτοπορία» και «Αναγέννηση» θα συγκεντρωθούν έξω από τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, με πρόθεση να κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Στις 18:30, μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Φοιτητών «Προοδευτική» θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, για την επικόλληση σχετικού ψηφίσματος.

Παράλληλα, στις 19:45, μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών θα πραγματοποιήσει πορεία, ύστερα από εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Η πορεία αναμένεται να καταλήξει στο τουρκικό προξενείο.

Τέλος, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συγκέντρωση από τα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς στις 15:30 στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε