, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε ΑΠΘ και πλατεία Αγ. Γεωργίου

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες (13-11-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο πλαίσιο της οποίας:

  • Ελέγχθηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα,
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπή.
  • Κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από 23χρονο πεζό απογευματινές ώρες της ίδιας μέρας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.