Συνάντηση Τζιτζικώστα-Γεράνη - Karfitsa.gr
Uncategorized

Συνάντηση Τζιτζικώστα-Γεράνη

tzitzikwstas-geranisΜε τον νέο πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του νομού Θεσσαλονίκης Μιχάλη Γεράνη, συναντήθηκε χθες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Γεράνης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ενημέρωσε για τα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων του νομού Θεσσαλονίκης αλλά και για το σχεδιασμό που απαιτείται για την υλοποίηση των στόχων και των δράσεων των Περιφερειακών Σχεδίων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο κ. Τζιτζικώστας αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο, τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις ο Περιφερειακός Σχεδιασμός για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, έτσι ώστε όλοι οι φορείς να είναι έτοιμοι για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020 και να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν τα έργα από το νέο ΕΣΠΑ.

Ο κ. Γεράνης ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για τις προτεραιότητες και τις δράσεις που θα αναπτύξει ο Φορέας το προσεχές διάστημα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση των δράσεων που έχουν ήδη εγκριθεί, για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο νομό Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ