Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Β. Όλγας- Αυξημένη κίνηση - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Β. Όλγας- Αυξημένη κίνηση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν ήδη από χθες Δευτέρα, στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιεί ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι και την Κυριακή κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00.

Ειδικότερα σήμερα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β. Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπ. Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεβρίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Γεωργίου με την ανώνυμη οδό όπισθεν Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην προαναφερόμενη κάθετη οδό θα διεξάγεται μέσω της Λεωφόρου Στρατού (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Γεωργίου),στην οποία θα τοποθετηθεί σημαιοφόρος για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών- ΡΑΡΚΙΝG Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Γεωργίου θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ