Σύλλογος αποφοίτων ιδιωτικού σχολείου ετών... ογδόντα! - Karfitsa.gr
Karfitsomata αυτό_το_μάθατε;

Σύλλογος αποφοίτων ιδιωτικού σχολείου ετών… ογδόντα!

Mε μία λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρα 20:00 θα γιορτάσει τα 80 χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια).

Το πνεύμα της φιλίας και της αλληλεγγύης που αποτελεί θεμελιώδη αρχή του    Συλλόγου είναι εμφανές και στην επετειακή διοργάνωση, την οποία εμπλουτίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους διακεκριμένοι απόφοιτοι από τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο και στηρίζουν σημαντικοί υποστηρικτές και χορηγοί.

Συμπληρώνοντας 80 χρόνια δυναμικής παρουσίας και προσφοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια θα αφηγηθεί την ιστορία του μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.  Προσωπικότητες που έχουν διατελέσει πρόεδροι και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Κ. ή  έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο Σύλλογο, αφηγούνται τα βιώματα και τις αναμνήσεις τους. Το Trailer του ντοκιμαντέρ έχει κυκλοφορήσει ήδη συγκεντρώνοντας την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προκαλώντας συγκίνηση σε αποφοίτους και φίλους του Σχολείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης τιμητική βράβευση  παλαιών Προέδρων του Συλλόγου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια, Άκης Σακελλαρίου.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια, ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του “Corallia Clusters Initiative’’ καθ. Βασίλης Μακιός.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί  με την συμμετοχή της Χορωδίας του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια και γνωστών μουσικών – αποφοίτων ή φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, όπως οι:

Στέργιος Παρίσης (Βαρύτονος), Στέφανος Τριανταφύλλης (του συγκροτήματος ‘My Excuse’), Αλεξάνδρα Σιετή, Γιώργος Μπέγκας και Δήμος Ζαχαριάδης (συγκρότημα ‘Liebe’).

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ