Τελικές αποφάσεις για την χορηγία Ιματισμού - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Τελικές αποφάσεις για την χορηγία Ιματισμού

  Μία σοβαρή εκκρεμότητα στο φετινό ΠΑΟΚ είναι η συνεργασία με αθλητική εταιρία για τον ιματισμό της ομάδας. Η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί με εταιρία που εκπροσωπεί την UMBRO, κρίθηκε, τελικά, από την πλευρά Σαββίδη-που έχει τον τελικό λόγο σε όλα-ασύμφορη και έγινε νέα πρόταση για βελτίωση συγκεκριμένων όρων της σύμβασης. Αντιπρόταση έπο τους [...]

 

Μία σοβαρή εκκρεμότητα στο φετινό ΠΑΟΚ είναι η συνεργασία με αθλητική εταιρία για τον ιματισμό της ομάδας.

Η προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί με εταιρία που εκπροσωπεί την UMBRO, κρίθηκε, τελικά, από την πλευρά Σαββίδη-που έχει τον τελικό λόγο σε όλα-ασύμφορη και έγινε νέα πρόταση για βελτίωση συγκεκριμένων όρων της σύμβασης.

Αντιπρόταση έπο τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τη γνωστή εταιρία δεν έχει έρθει ακόμη, την ώρα που στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις.

Το θέμα, πάντως, δεν πρόκειται να τραβήξει άλλο σε μάκρος, καθώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρίνουν ότι το θέμα πρέπει να ολοκληρωθεί με το ένα ή τον άλλο τρόπο μέσα στην εβδομάδα.

Είτε θα υπογραφεί, τροποποιημένη σαφώς προς το καλύτερο για την ΠΑΕ, η συμφωνία με την UMBRO, είτε ο επίσημος ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κάποια από τα εναλλακτικά σενάρια.

πηγή: sport24.gr

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ