Τζένη Μπαλατσινού: Επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Τζένη Μπαλατσινού: Επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει στο “Πρώτο Θέμα” για την επιλογή της ως ελεύθερης γυναίκας να ζει τη ζωή της όπως εκείνη την ορίζει.

Δείτε την συνέντευξή της:

Πώς αισθάνεσαι αυτή την περίοδο;

Έχω μπει σε χειμερινή διάθεση και πρόγραμμα. Στόχος μου είναι να διαχειρίζομαι τον χρόνο καλύτερα και να πετυχαίνω τους στόχους που βάζω. Ηρεμία και καθαρή σκέψη επιδιώκω να έχω.

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική σας ζωή λόγω της σχέσης σας γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τα Μέσα. Η σιωπή είναι η στρατηγική σας απέναντι σε όσα λέγονται και γράφονται;

Κάποιος μου είχε πει -και συμφωνώ- ότι «τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Θεωρώ πως αν οι άνθρωποι ασχολούνταν λιγότερο με τις ζωές των άλλων και περισσότερο με τη δική τους θα ήταν και πιο ευτυχισμένοι.

Νιώθετε εξίσου ελεύθερη στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία να κάνετε τις επιλογές σας στην προσωπική σας ζωή όπως ένας άντρας;

Είναι αστείο να συζητάμε εν έτει 2017 αν μια γυναίκα μπορεί να είναι ή να νιώθει ελεύθερη. Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν προσβάλλουμε κανέναν, μπορούμε να επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ