Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Στα ευρωπαϊκά προγράμματα δε χωρούν πολιτικά παιχνίδια - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Στα ευρωπαϊκά προγράμματα δε χωρούν πολιτικά παιχνίδια

φωτο eurokinissi.gr
Αιχμηρή απάντηση του Περιφερειάρχη

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χθες, έδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονία, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα (ΕΣΠΑ), ύψους 85 εκ. ευρώ, που αφορά στην αντιμετώπιση ζητημάτων των περιοχών με τα μεγαλύτερα προβλήματα σε οχτώ Δήμους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Το Σχέδιο βασίζεται σε συγκεκριμένα κριτήρια και αυστηρούς κανόνες που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να εφαρμόζουμε.

Εξάλλου, η στρατηγική του συγκεκριμένου Σχεδίου εγκρίθηκε πρόσφατα με συντριπτική πλειοψηφία από τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης, στην οποία συμμετέχουν οι οχτώ Δήμοι και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Λυπούμαστε που μετά επτά χρόνια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και η διοίκησή του αδυνατούν ακόμη να κατανοήσουν ότι τα ευρωπαϊκά προγράμματα έχουν συγκεκριμένα κριτήρια και κανόνες και δεν χωρούν πολιτικά παιχνίδια. Άλλωστε, στη λογική της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι – «υποχείρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ