Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο Θεοφίλου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο Θεοφίλου

Προθεσμία για αύριο στις 9 το πρωί, πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος, Τάσος Θεοφίλου, για τη ληστεία στην Πάρο από τον 10ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία όσο και στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Τόνισε ότι υπάρχει [...]
Προθεσμία για αύριο στις 9 το πρωί, πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος, Τάσος Θεοφίλου, για τη ληστεία στην Πάρο από τον 10ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία όσο και στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.
Τόνισε ότι υπάρχει δικονομικό πρόβλημα καθώς ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για το ίδιο αδίκημα δυο φορές, ενώ αμφισβήτησε και τον τρόπο λήψης DNA από την αστυνομία, στοιχείο που τον τοποθετεί στον τόπο της ληστείας.
Τέλος, ο κ. Φυτράκης επισήμανε ότι η ποινική διαδικασία θα έπρεπε να είναι στα δικαστήρια της Σύρου και όχι στην Αθήνα.
Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον του αυτοφώρου τριμελούς πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του.
Σχολιάστε

Polls

Ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο στο δήμο Ωραιοκάστρου;

Loading ... Loading ...

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ