Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο Θεοφίλου - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο Θεοφίλου

Προθεσμία για αύριο στις 9 το πρωί, πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος, Τάσος Θεοφίλου, για τη ληστεία στην Πάρο από τον 10ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία όσο και στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Τόνισε ότι υπάρχει [...]
Προθεσμία για αύριο στις 9 το πρωί, πήρε ο 30χρονος κατηγορούμενος, Τάσος Θεοφίλου, για τη ληστεία στην Πάρο από τον 10ο τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.
Ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης δήλωσε ότι ο πελάτης του αρνείται τη συμμετοχή του τόσο στη ληστεία όσο και στην οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.
Τόνισε ότι υπάρχει δικονομικό πρόβλημα καθώς ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δίωξη για το ίδιο αδίκημα δυο φορές, ενώ αμφισβήτησε και τον τρόπο λήψης DNA από την αστυνομία, στοιχείο που τον τοποθετεί στον τόπο της ληστείας.
Τέλος, ο κ. Φυτράκης επισήμανε ότι η ποινική διαδικασία θα έπρεπε να είναι στα δικαστήρια της Σύρου και όχι στην Αθήνα.
Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος βρίσκεται ενώπιον του αυτοφώρου τριμελούς πλημμελειοδικείου για το αδίκημα της αντίστασης κατά της αρχής κατά τη σύλληψή του.
Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ