Τι αλλάζει στα καθίσματα των αεροπλάνων της Ryanair και πως θα γίνουν πιο... άνετα; (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Ροή Τεχνολογία

Τι αλλάζει στα καθίσματα των αεροπλάνων της Ryanair και πως θα γίνουν πιο… άνετα; (ΦΩΤΟ)

Η Ryanair,  λάνσαρε την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του τέταρτου έτους του προγράμματος “Always Getting Better, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την πτήση τους μέσω του συστήματος  Alexa voicerecognition, στο Ryanair.com.

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία της με την Zodiac, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις τύπου slimline στα Boeing737 MAX  “Gamechanger”, τα οποία θα παραδοθούν την άνοιξη του 2019. Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν περισσότερη άνεση (περισσότερος χώρος στα καθίσματα και στους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας).

Μέσω του συγκεκριμένου επανασχεδιασμού των αεροσκαφών και των νέων θέσεων, το κάθε αεροσκάφος της Ryanair θα συμπεριλαμβάνει 8 επιπλέον θέσεις (197 από 189), προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση, με απόσταση 31 ιντσών από την μπροστινή θέση – μεγαλύτερη απόσταση από τις απλές θέσεις της British Airways και της Lufthansa.

Οι νέες αυτές αναβαθμίσεις της Ryanair, αποτελούν τις τελευταίες από μία σειρά καινοτομιών καθώς η Ryanair εξελίσσεται σε ‘Amazon του ταξιδιού’, έπειτα από την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων στην Ρώμη και το Μιλάνο, την συνεργασία με την AirEuropa και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus καθώς και την αναβάθμιση της σελίδας Ryanair Rooms.

Η Ryanair παράλληλα γιόρτασε την διακίνηση ενός δισεκατομμυρίου επιβατών από την πρώτη της πτήση από το Waterford προς το Λονδίνο Gatwick το 1985.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ