Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόσκληση Κουρουμπλή για συμπόρευση; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόσκληση Κουρουμπλή για συμπόρευση;

Η Χαριλάου Τρικούπη εναντίον του πρώην στελέχους της...

 

Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο North.

Για τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μέσα από μια κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο κ. Κουρουμπλής δηλώνοντας ότι «απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».

«Είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος» τόνισε ακόμα ο υπουργός.
Απάντηση ΠΑΣΟΚ

«Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει» απάντησε στις δηλώσεις του υπουργού αλλά και «όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει» ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη», τόνισε ο ίδιος.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ