Τι αποκαλύπτει ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή... - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τι αποκαλύπτει ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή…

«Ο Πρόεδρος ήταν εμβληματικός για όλους μας. Έφυγε μέσα σε πολλή αγάπη και πολύ συναίσθημα. Έφυγε ικανοποιημένος, ευτυχισμένος και ήταν από τους ελάχιστους πολιτικούς που μπόρεσε να δει, την δικαίωσή του εν ζωή», είπε στον Α 989 ο Στέλιος Νικηφοράκης, στενός συνεργάτης του Κων/νου Μητσοτάκη και πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ πως είναι μια άλλη μέρα μετά την απώλεια του, όχι μόνο για μένα, για πολλούς. Το θέμα είναι τί θα κερδίσει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η κοινωνία ως παρακαταθήκη. Δίδαξε ο Μητσοτάκης. Είμαστε ένας λαός που πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία πάνω σε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Το μείζον είναι η πατρίδα, το Έθνος, τα παιδιά μας».

«Ζούσε στη φύση και την απολάμβανε. Λάτρευε τα βουνά της Κρήτης.  Είχε στη ματιά του μια ζωτικότητα, έδωσε μάχες για το περιβάλλον. Έφυγε οραματιζόμενος μέχρι και την τελευταία στιγμή τα Λευκά Όρη» είπε ο κος Νικηφοράκης και πρόσθεσε «με το σύνολο της κρητικής κοινωνίας συνδιαλεγόταν, όσο ήταν στην Κρήτη αλλά όσο ήταν και στην Αθήνα».

«Ποτέ, μα ποτέ δεν έχανε την ψυχραιμία του ή επηρεαζόταν η λογική του από οποιοδήποτε συναίσθημα», επεσήμανε.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευλογία που μου έδωσε. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος. Γέμισε την ζωή μου, τόσα χρόνια σε μια κοινή πορεία» δήλωσε συγκινημένος.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ