Τι είπαν με τη Χρυσή Αυγή οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής; - Karfitsa.gr
Uncategorized

Τι είπαν με τη Χρυσή Αυγή οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής;

Συνάντηση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Αντώνη Γρέγο πραγματοποίησαν οι αντιπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων υπογειτών των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Συνάντηση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Αντώνη Γρέγο πραγματοποίησαν οι αντιπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων υπογειτών των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Η αντιπροσωπεία των εργαζόμενων που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του σωματείου Άγγελο Δεληγιόβα και το γραμματέα Γιώργο Αρβανίτη, επισήμαναν στα στελέχη του κόμματος ότι εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες και αντιμετωπίζουν καθημερινά δυσκολίες

Εξέφρασαν την πεποίθηση πως η εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική είναι μια πολύ σημαντική δραστηριότητα, η οποία δίνει εργασία σε χιλιάδες οικογένειες του νομού, δραστηριότητα που δεν πρέπει να παύσει. Επίσης, κατήγγειλαν πως έχουν γίνει δέκτες απειλών και κατατρομοκράτησης από γνωστούς αριστερούς κύκλους, γιατί επιμένουν να στηρίζουν την εργασία των μεταλλωρύχων στο νομό, κύκλοι που έχουν δαιμονοποιήσει τους εργαζομένους στην εξόρυξη χρυσού και τους αντιπροσώπους τους.

Οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής δήλωσαν απερίφραστα την απόλυτη στήριξή τους στους εργαζόμενους και στα δίκαιά τους, καθώς και ότι θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματά τους εντός και εκτός Βουλής. Παράλληλα, εξέφρασαν την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής πως η εκμετάλλευση του χρυσού στην Χαλκιδική γίνεται με όρους που δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Η δραστηριότητα δεν πρέπει να παύσει μεν αλλά, η εξόρυξη του χρυσού πρέπει να γίνει από εταιρία που θα ελέγχεται κατά πλειοψηφία από το δημόσιο, στην οποία θα έχουν μερίδιο και λόγο οι εργαζόμενοι.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ