Τι λέει ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε γιατί φορούσε λάθος... μπλούζα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Τι λέει ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε γιατί φορούσε λάθος… μπλούζα

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε έναν φοιτητή ο οποίος φορούσε μία μπλούζα που δεν τους άρεσε. Η επίθεση έγινε στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός βρισκόταν πάνω στο ποδήλατό του, και φόραγε μια μπλούζα που έγραφε πάνω «Μολών Λαβέ».

Οι αντιεξουσιαστές αποφάσισαν ότι δεν τους άρεσε η μπλούζα, και αφού του επιτέθηκαν, του έσκισαν την μπλούζα και τον ξυλοκόπησαν.

Ο άτυχος φοιτητής σχολίασε το περιστατικό στο facebook αναφέροντας μάλιστα πως η μπλούζα ήταν δώρο από τη θεία του
«Και ναι λοιπόν… Πήγαινα για μάθημα και φορούσα μια μπλούζα που έγραφε πάνω “Μολων Λαβε”, δώρο της θείας μου από την Αθήνα… Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παραταξεις κλπ… Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία… Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω “κατι” και κινδυνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους “κατι”, είναι να δερνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν “λάθος μπλουζα”… Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί…

Τα χω δει όλα παιδιά… Όχι απ αυτο που έπαθα… Τα χω δει όλα απ τους ανθρωπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσεις… Μου ξεσκισαν ρε την μπλουζα στη μέση της Καμαρας…  Αφού μ έριξαν πάνω σ ένα αμάξι και με βαρουσαν… Η επέμβαση των αστυνομικών δεν μπορώ να πω ήταν υπερβολικά άμεση… Σε ένα λεπτό όντως ήταν εκεί… Και μαζί με κάτι περαστικούς ας πούμε μ “εσωσαν”… Ή απάντηση τους δε εκπληκτική…” ήσουν τυχερος”… Δεν ξέρω αν το ξαναειπα… Αλλά τα χω δει όλα…».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ