Τι μήνυμα έστειλε ο Στουρνάρας πριν τη Σύνοδο του Eurogroup; - Karfitsa.gr
Πολιτική

Τι μήνυμα έστειλε ο Στουρνάρας πριν τη Σύνοδο του Eurogroup;

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εταίρους και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, δίνει ο Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 4 Οκτωβρίου.  Ο κ. Στουρνάρας, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο του Eurogroup σημειώνει ότι [...]

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εταίρους και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, δίνει ο Γιάννης Στουρνάρας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 4 Οκτωβρίου. 

Ο κ. Στουρνάρας, λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη σύνοδο του Eurogroup σημειώνει ότι «η προσπάθεια που γίνεται αφορά τη διαμόρφωση ενός συνολικού στρατηγικού πλαισίου, που θα τονώσει την ελληνική οικονομία, θα διευρύνει τη φορολογική βάση αντιμετωπίζοντας τη φοροδιαφυγή και το οικονομικό έγκλημα, και θα βγάλει τη χώρα από την ύφεση».

Ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέα Βουδούρη, για τις οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εξηγεί ότι “σεβόμαστε τις θυσίες του ελληνικού λαού και θέτουμε ως βασική μας προτεραιότητα την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από πρόσθετες επιβαρύνσεις”.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ