Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιο σας-Αναλυτικές προβλέψεις - Karfitsa.gr
Slider Κοσμικά Ροή

Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιο σας-Αναλυτικές προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν από την αρχή του μήνα. Βέβαια, μην επαναπαύεστε στην τύχη, όταν και εκείνη δουλεύει καλύτερα με τη δική σας προσπάθεια. Βρείτε λοιπόν τον κατάλληλο τρόπο να προχωρήσετε αυτό το οποίο είστε ικανοί να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καταστάσεις που επικρατούν αυτό το διάστημα θα σας ωθήσουν στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, πολύ πιθανόν να έχει ωριμάσει μέσα σας το ενδεχόμενο μιας νομιμοποίησης ή ολοκλήρωσης για να προχωρήσετε ένα βήμα ακόμα.

ΔIΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν μπορείτε να κουμαντάρετε με σωστό τρόπο. Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και τα οικονομικά σας πρωτίστως. Αν βρίσκεστε σε μία περίοδο αναζήτησης εργασίας, θα πρέπει να είστε γεμάτοι υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά θέματα που σας κάνουν να είστε σε αναμονή. Οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα σάς έχουν δημιουργήσει μία ανασφάλεια και δεν ξέρετε πότε θα πρέπει να αντιδράσετε. Βέβαια, οι συνθήκες θα είναι πιο κατάλληλες το επόμενο διάστημα, ιδίως σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Πολύ πιθανόν να έχετε να ασχοληθείτε με πάρα πολλές νέες ασχολίες που θα σας δώσουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Αν θέλετε πολύ να διεκδικήσετε κάποια χρήματα που σας έχουν άδικα αφαιρέσει, αυτή είναι μια καλή περίοδος, ώστε να βρείτε το δίκιο σας και να κάνετε τις απαιτούμενες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν για κάποιους λόγους ήσασταν σε μία περίοδο αναστατώσεων και παραλογισμού από τους άλλους, ήρθε η στιγμή να πατήσετε πόδι σε ό,τι σας χαλά τη διάθεση. Οι μέρες αυτές είναι επίσης κατάλληλες ώστε να ξεκινήσετε ένα νέο διάβημα πάνω στα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ απασχολημένοι αυτήν τη χρονική περίοδο με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την υλική σας σταθερότητα. Για κάποιους λόγους θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή σε καταστάσεις που σας πιέζουν, ενώ θα έρθουν κάποιες συνθήκες που θα σας θυμίζουν λάθη που κάνατε και αφορούσαν την οικονομική σας υπόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι πολύ σημαντικό για να συναντήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να αναθερμανθούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Το ξεκαθάρισμα των ανασφαλειών σας θα γίνει η αιτία να βρείτε την προσωπική σας ηρεμία μέσα από ώριμες σκέψεις και διεκδικήσεις. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και θα νιώσετε κάποια στιγμή ότι τα πράγματα που θεωρείτε δεδομένα έχουν αρχίσει και αλλάζουν λόγω συνθηκών, αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε την επαφή σας με τους ανθρώπους που σας δένουν πάρα πολλά. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα σας φέρνουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην ανοιχτείτε με αγορές και συμφωνίες οικονομικές, που θα σας φέρουν αργότερα σε δύσκολη θέση. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες νομικές όπου το στοιχείο που τις χαρακτηρίζει είναι καθαρά μία υλική υπόθεση, αυτό θα πάρει θετική εξέλιξη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά μία σχέση σας. Αν δεν υπάρξουν λύσεις τώρα, πολύ σύντομα θα πρέπει να απομακρυνθείτε από το πρόσωπο που σας δημιουργεί άδικες στεναχώριες. Οι ώριμες συζητήσεις θα σας αποτρέψουν από τα λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να ζήσετε έντονα τις προκλήσεις που σας έχουν πλησιάσει και αυτό σάς κάνει ανίσχυρους στο συναίσθημα και στην πολυπλοκότητα που μπορεί να έχει μια σχέση. Μπορεί να αφεθείτε σε έναν κρυφό έρωτα, που κοινωνικά δεν είναι αποδεκτός, ή να αφήσετε τις καταστάσεις να σας ορίζουν χωρίς να αντιδράσετε καθόλου.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ