Τι συζήτησαν Βρύζας- Σαββίδης - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Τι συζήτησαν Βρύζας- Σαββίδης

Το πρώτο τους ουσιαστικό τετ α τετ είχαν οι Ζ. Βρύζας και Ι. Σαββίδης που κουβέντιασαν για όλα όσα αφορούν τη λειτουργία της ΠΑΕ και στο πως θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε για πρώτη φορά σε συνάντηση ουσίας πρόσωπο με πρόσωπο με τον ομογενή επιχειρηματία και μίλησαν για πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν τα εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού ζήτησε ο Βρύζας και είδε τον Σαββίδη στο ξενοδοχείο του το Σάββατο, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του μεγαλομετόχου στη Θεσσαλονίκη λόγω της ΔΕΘ.

Ο Βρύζας θέλησε να μάθει από πρώτο χέρι τα σχέδια του Σαββίδη και για το πως θα λειτουργήσει από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ, ενώ μεταξύ άλλων τον ενημέρωσε για την πορεία της ομάδας και στο πως βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο σημείο που τον ανέλαβε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Άλλες λεπτομέρειες για την συνάντησή τους δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ωστόσο οι δύο άνδρες φέρεται να έχουν βάλει τα θεμέλια για να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο και συμφώνησαν πως ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη μέχρι να μπουν όλα σε μία σειρά και να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι του καθενός.

Seleo.gr News

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.
 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ