, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι τρώνε για πρωινό οι personal trainers; 5 προτάσεις για όσους γυμνάζονται

Εάν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι απαραίτητο να παίρνουν ένα πλήρες πρωινό, είναι οι γυμναστές.
Το γεγονός ότι πρέπει για πολλές ώρες να γυμνάζονται και να γυμνάζουν τους άλλους, απαιτεί μια διατροφή με ποιότητα, ποσότητα (σε ενέργεια) και ποικιλία.
Δείτε 5 πρωινά που προτείνουν personal trainers για τόνωση και διατήρηση της ενέργειας.
Το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και είναι εξαιρετικά απλά.
omelete spinach

Ομελέτα με σπανάκι

Φτιάξτε μια ομελέτα δύο ολόκληρα αυγά, δύο ασπράδια αυγών και σπανάκι. Συνοδεύστε τη με μισό αβοκάντο, μια φέτα πολύσπορο ψωμί χωρίς πρόσθετα και φρέσκα μούρα.
Το συγκεκριμένο πρωινό σας χορταίνει και σας δίνει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης, καλών λιπαρών και καλών υδατανθράκων. Είναι επίσης σημαντικό ότι σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια.
Green smoothie

Πράσινο smoothie

Φτιάξτε ένα δυναμωτικό smoothie με φρέσκο βιολογικό κέιλ, λαχανίδες, σπόρους τσία, λιναρόσπορους, σκόνη πράσινου τσαγιού matcha, αποφλοιωμένη ρίζα τζίντζερ, φυτική σκόνη βανίλιας και κρύα βατόμουρα και φράουλες.
Αυτό το smoothie είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και ωμέγα τρία λιπαρά οξέα που ενισχύουν τον εγκέφαλο. Είναι επίσης γεμάτο αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδεις ουσίες.
protein shake

Ρόφημα πρωτεΐνης

Φτιάξτε ένα παγωμένο ρόφημα βάζοντας στο σέικερ πάγο, σκόνη φυτικών πρωτεϊνών, παγωμένη μπανάνα, κανέλα, βρώμη, σπόρους τσία, σπανάκι και γάλα αμυγδάλου ή καρύδας.
Είναι πολύ χορταστικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, εύκολο στην παρασκευή του και αν δεν προλάβετε να το πιείτε σπίτι, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας.
oatmeal berries

Βρόμη με κόκκινα φρούτα

Φτιάξτε ένα χυλό με βρόμη, φράουλες, βατόμουρα και αμύγδαλα. Προσθέστε γάλα αμυγδάλου, πρωτεΐνη σόγιας και λίγο λάδι καρύδας.
Η βρόμη και τα κόκκινα φρούτα έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά, ενώ τα αμύγδαλα σας δίνουν καλά λιπαρά και πρωτεΐνες. Το μείγμα πρωτεϊνών και υδατανθράκων είναι ιδανικό για την αργή απελευθέρωση ινσουλίνης, διατηρώντας τα επίπεδα σακχάρου σε φυσιολογικά επίπεδα.
avocado toast

Τοστ με αυγά και αβοκάντο και χυμός

Φτιάξτε τοστ με αβοκάντο και βραστά αυγά και συνδυάστε το με φρέσκο χυμό.
Πρόκειται για ένα τέλεια ισορροπημένο πρωινό, υψηλό σε πρωτεΐνες και καλά λιπαρά, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Είναι πολύ χορταστικό και λόγω των καλών λιπαρών και των πρωτεϊνών που περιέχει σταθεροποιεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα..onmed.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.