Τον έδειραν γιατί ήταν γιος μεταλλωρύχου! - Karfitsa.gr
Uncategorized

Τον έδειραν γιατί ήταν γιος μεταλλωρύχου!

Απίστευτο για όσους βρίσκονται εκτός Χαλκιδικής, καθημερινότητα για τους κατοίκους της βόρειας περιοχής του νομού, όπου εκτυλίσσονται καθημερινά σκηνές «γουέστερν», ελέω χρυσού.

Ο λόγος για ένα ακόμα περιστατικό που έγινε χθες, όπου πέντε μαθητές επιτέθηκαν σε έναν συμμαθητή τους μέσα στο ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αρναία – Ιερισσός. Ο λόγος ήταν πως ο 15χρονος είχε την κακή τύχη να είναι γιος μεταλλωρύχου στο εργοτάξιο των Σκουριών Χαλκιδικής!

Οι συμμαθητές του, επιτέθηκαν στο μικρό με μπουνιές και σχολικές τσάντες, με τον οδηγό να αναγκάζεται να σταματήσει το δρομολόγιο έτσι ώστε να τους χωρίσει.

Ο μαθητής κατέβηκε όπως και τα άλλα παιδιά στην Ιερισσό, όπου τον περίμενε η μητέρα του με την οποία πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού για να καταθέσουν μήνυση. Έξω όμως από το τμήμα συγκεντρώθηκαν 50 περίπου άτομα απειλώντας τη μάνα και το παιδί της ότι θα τους κάψουν το σπίτι.

Στη συνέχεια ο μαθητής πήγε μαζί με τους γονείς του στο κέντρο υγείας του Παλαιοχωρίου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών στα τραύματα που είχε στο πρόσωπο και στο κεφάλι του.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ