Το Μακεδονία Παλλάς... μετακόμισε στην Έκθεση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοσμικά

Το Μακεδονία Παλλάς… μετακόμισε στην Έκθεση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο περίπτερο 14

Δυναμικό παρών έδωσε και φέτος το ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE στο κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Το περίπτερο του MAKEDONIA PALACE εντυπωσίασε ιδιαίτερα χάρη στην αισθητική του, που είχε κοινά στοιχεία με τη δημιουργική προσέγγιση της καμπάνιας του REMAKE Project, του προγράμματος ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου. Ο κύριος στόχος της παρουσίας του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης  στο σημαντικό αυτό γεγονός ήταν η προβολή και η διείσδυσή του σε νέες, κυρίως, διεθνείς αγορές.

Στο περίπτερο 14 της έκθεσης, είχε δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος B2Β συναντήσεων, όπου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 35 συναντήσεις με Hosted Buyers. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, τα στελέχη του MAKEDONIA PALACE υποδέχτηκαν επαγγελματίες του τουρισμού για να τους ενημερώσουν σχετικά με τις εξελίξεις στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου και τις νέες υπηρεσίες που πλέον θα προσφέρει.

Κύριο μέλημα του MAKEDONIA PALACE αποτελεί η ενίσχυση της επικοινωνίας του με διεθνείς ταξιδιώτες, γεγονός που αποσκοπεί στην αύξηση του μεριδίου αγοράς του ξενοδοχείου.

mp_philoxenia_1 mp_philoxenia_2 mp_philoxenia_3

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ