Το Υπουργείο που... νοσεί - Karfitsa.gr
Πολιτική

Το Υπουργείο που… νοσεί

Καταγγελίες επιρρίπτει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου...

Καταγγελίες επιρρίπτει ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Υπουργείου Εργασίας για «επαναλαμβανόμενα περιστατικά έλλειψης θέρμανσης και καθαριότητας σε διάφορα κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες του Υπουργείου» και «σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνικούς πόρους».

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που τα γραφεία των υπηρεσιών του Υπουργείου στην οδό Δραγατσανίου στερούνται θέρμανσης, ενώ εκείνα των υπηρεσιών Πρόνοιας επί της οδού Σολωμού στερούνται υπηρεσιών καθαριότητας, η αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχωρά στη δημιουργία δικών της διπλών γραφείων, ανακαινίζοντας επιπλέον τρεις νέους ορόφους χωρίς προηγουμένως να έχει μεριμνήσει για να εξασφαλίσει τα αυτονόητα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Με αφορμή αυτές τις καταγγελίες ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, κατέθεσε τις εξής ερωτήσεις στη Βουλή και στην αρμόδια Υπουργό:

Πρώτον: Ποια είναι η αναγκαιότητα της ανακαίνισης των γραφείων της αναπληρώτριας Υπουργού  Κοινωνικής Αλληλεγγύης;

Δεύτερον: Ποιο είναι το κόστος των εργασιών για την ανακαίνιση;

Τρίτον: Πότε και με ποιες ενέργειες θα αποκατασταθεί η ομαλότητα και η εύρυθμη λειτουργία στους χώρους εργασίας του Υπουργείου που προΐσταται;

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ