Το "μάθημα" του Χ. Τσέβη - Karfitsa.gr
Πολιτισμός

Το “μάθημα” του Χ. Τσέβη

ImageGenΕκδήλωση διοργανώνει το 6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης,  την Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Αλ. Παπαναστασίου 13) στα πλαίσια των εκδηλώσεων αγωγής σταδιοδρομίας «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ»

Οπως σημειώνουν οι διοργανωτές “Θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον παγκοσμίου φήμης βραβευμένο έλληνα visual designer κ. Χάρη Τσέβη, διάσημο για τα ψηφιακά μωσαϊκά πορτραίτα του”

 Ο κ. Χάρης Τσέβης θα παρουσιάσει τη δουλειά του και θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό του επαγγελματικού «προφίλ» των αποφοίτων του ΕΠΑΛ με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό (ελεύθερη είσοδος για όλους)

O  Χάρης Τσέβης είναι ένας βραβευμένος διεθνώς Ελληνας visual designer (www.tsevis.com). Με βάση την Αθήνα, συνεργάζεται με πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ζωή του άλλαξε ριζικά όταν φιλοτέχνησε πορτρέτα-μωσαϊκά του Στιβ Τζομπς, φτιαγμένα από φωτογραφίες εκατοντάδων συσκευών της Apple. Το αποτέλεσμα ήταν να εκτοξευθεί η καριέρα του.

Τα πορτρέτα αυτά έχουν δημοσιευθεί από το «Time», το «Wired» και τη «Washington Post» στις ΗΠΑ ως τη «Repubblica» στην Ιταλία, «Το Βήμα» στην Ελλάδα και τους «Sunday Times» στη Βρετανία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ