, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μέσα σε… ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

του Βαγγέλη Στολάκη
Ένα νέο… πεντάστερο ξενοδοχείο έχει ανοίξει εδώ και λίγες εβδομάδες στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και περιμένει να φιλοξενήσει τους μόνιμους κατοίκους της πόλης αλλά και τους επισκέπτες της.
Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για ξενοδοχεία αλλά για 19 δωμάτια  υψηλής αισθητής εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της… τεχνολογίας.
Ο λόγος για το City Dome Luxury Rooms που βρίσκεται στον… πρώτο όροφο του ΚΤΕΛ Μακεδονία. Όπως αναφέρει στο karfitsa.gr ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΚΤΕΛ Μακεδονία, Χρήστος Λιούπας η κίνηση είναι ικανοποιητική, καθώς σημειώνεται πληρότητα 100% από την πρώτη στιγμή που άνοιξε.
Τα 19 δωμάτια του… ΚΤΕΛ είναι μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα. Διαθέτουν άνετους χώρους, τηλεοράσεις και φυσικά ασύρματο δίκτυο wifi. «Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων» σχολιάζει ο κ. Λιούπας στο karfitsa.gr. Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από τα 40 ευρώ και μπορούν να φτάσουν τα 65.
Τα δωμάτια χρησιμοποιούν κυρίως ξένοι επισκέπτες της πόλης οι οποίοι την επόμενη ημέρα θα πάρουν και πάλι το λεωφορείο για να βρεθούν σε κάποια περιοχή κοντινή της Θεσσαλονίκης. «Βέβαια υπάρχουν και πελάτες που μένουν όχι μόνο για ένα αλλά και για δυο και τρία βράδια» λέει ο κ. Λιούπας και καταλήγει: «όταν φτιάξαμε το ΚΤΕΛ είχαμε αποφασίσει να δημιουργήσουμε και έναν χώρο φιλοξενίας. Τώρα ολοκληρώθηκε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.