Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα του Survivor: «Μας είπε σκάστε...» - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Το περιστατικό που δεν έδειξε η κάμερα του Survivor: «Μας είπε σκάστε…»

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν σήμερα καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό με τον μισθοφόρο.

«Ο Κώστας δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δεν φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ μας. Ο Κώστας έβγαζε ότι μαυρίλα έχουμε όλοι σαν άνθρωποι, δεν φοβόταν να τη βγάλει προς τα έξω.

Θυμάμαι κάτι που μου είχε κάνει θετική εντύπωση. Κάποια στιγμή σε ένα αγώνισμα είχε φωνάξει “σκάστε” προς εμάς. Μετά ζήτησε γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Είχαμε παρεξηγηθεί. Μας το είπε γιατί φωνάζαμε, δεν θυμάμαι ακριβώς. Φτάσαμε σε σημείο να μας πει “σκάστε”.

Ήταν κάτι που δεν του άρεσε του ίδιου και μας ζήτησε 80 φορές συγγνώμη. Έχω την αίσθηση ότι σε αυτό το παιδί δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό καταγράφεται ή δεν καταγράφεται. Αυτό μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση.

Είναι ένας παίκτης που έχω θυμώσει μαζί του για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το παιχνίδι και για τα νεύρα που είχε. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην του δώσω σαν θετικό χαρακτηριστικό το ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα και να παρεξηγηθεί. Αυτό είναι κάτι που κρατάω και μου αρέσει πολύ», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

zappit.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ