ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με σύνθημα «Γενναίοι επιζώντες ενωθείτε για το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη», έγινε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το καθιερωμένο πάρτι του προσωπικού του Mouzenidis Group και η κοπή της βασιλόπιτας.

Οι εργαζόμενοι  του Ομίλου Μουζενίδη, αφού επέζησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις χαμηλές θερμοκρασίες, ζέσταναν με το κέφι και το χορό τους την αίθουσα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, που φιλοξένησε το πιο … παγωμένο πάρτι της χρονιάς!

Το dress code ήταν αυστηρό: γούνες, παλτό, γάντια, κασκόλ, σκούφοι και μπότες, όπως επέβαλλαν οι πολικές συνθήκες των ημερών στη Θεσσαλονίκη!

Ο διαγωνισμός της καλύτερης «Ice Party» φωτογραφίας  ανέβασε το θερμόμετρο  στην αίθουσα, με τους συναδέλφους να ποζάρουν ατομικά και ανά τμήμα, ακολουθώντας το concept  του διαγωνισμού και ποστάροντας στο Facebook  με hashtag #icepartymzt  τις δημιουργικές τους λήψεις!

Από το πάρτι δεν μπορούσε να λείπει και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης, που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, με τους υπεύθυνους των εταιρειών να παραλαμβάνουν το κομμάτι για λογαριασμό της ομάδας τους. Η τυχερή εταιρεία που κέρδισε το φλουρί για το 2017 ήταν η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη.

mouzenidis2 mouzenidis3 mouzenidis4 mouzenidis1

Σχολιάστε