Το σίριαλ των Κυριακών... συνεχίζεται - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Το σίριαλ των Κυριακών… συνεχίζεται

ΚΑΤΑΣΤΙΜΑΤΑΕνοχλημένος είναι ο πρόεδρος  της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης από τις συζητήσεις της τρόικας με το υπουργείο Ανάπτυξης για άνοιγμα όλων των καταστημάτων 10 Κυριακές το χρόνο.

Όπως αναφέρει, «το σίριαλ των Κυριακών συνεχίζεται με νέα επεισόδια σε μια περίοδο που η αγορά χρειάζεται ηρεμία και όχι πειραματισμούς και αχρείαστες εντάσεις».

«Οι όποιες συζητήσεις λαμβάνουν χώρα, ανάμεσα στο υπουργείο Ανάπτυξης και την τρόικα, μας είναι, επισήμως, παντελώς άγνωστες», συμπληρώνει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

Τονίζει ακόμη ότι «θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε αμφότερους ότι υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για την ελληνική αγορά και τις ΜμΕ επιχειρήσεις από την εμμονή τους για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές».

Σύμφωνα με τον κ. Κορκίδη, «η επανεκκίνηση της ελληνικής αγοράς δεν θα πραγματοποιηθεί με την απελευθέρωση των προσφορών και των εκπτώσεων και το κυριότερο με το άνοιγμα τις Κυριακές».

«Η ΕΣΕΕ επιμένει στις θέσεις και τις προτάσεις που έχει επανειλημμένα καταθέσει και καλά θα κάνουν, υπουργείο και τρόικα, να σεβαστούν τη θέληση χιλιάδων ανθρώπων της αγοράς», σημειώνεται στην ίδια δήλωση.

«Θα πρέπει κάποια στιγμή αυτή η διαρκής πηγή αναταραχής να σταματήσει. Αυτοί που άνοιξαν το θέμα των Κυριακών με την Τρόικα, ας βρουν τρόπους να το κλείσουν», καταλήγει ο κ. Κορκίδης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ