Το ταξιδιωτικό γραφείο που σου κάνει δώρο... το εισιτήριο της επιστροφής! - Karfitsa.gr
Slider Κοινωνία

Το ταξιδιωτικό γραφείο που σου κάνει δώρο… το εισιτήριο της επιστροφής!

φωτο eurokinissi

Της Φ.Βλαστού

Ένας τουρίστας επιζητεί κατά την διάρκεια των διακοπών του άνεση, χαλάρωση και εξερεύνηση. Ο οδικός τουρισμός είναι ο ιδανικότερος για έναν ταξιδιώτη να ανακαλύψει αρκετά μέρη και να αποκτήσει εμπειρία μέσα από νέους και πολλαπλούς προορισμούς που θα βρει στο δρόμο του. Στο τέλος όμως μιας οδικής εκδρομής πάντα υπάρχει η κούραση της επιστροφής πριν καλά ξεκινήσει, καθώς ο ταξιδιώτης θα αναγκαστεί να τον κάνει ξανά οδικά.

Κάπου εκεί έρχεται το τουριστικό πρακτορείο Zorpidis Travel Services και δίνει ένα ξεχωριστό δώρο στους ταξιδιώτες των οδικών εκδρομών, το εισιτήριο της επιστροφής! Με αυτόν τον τρόπο το οδικοαεροπορικό ταξίδι είναι μια ευχάριστη έκπληξη ειδικά για όσους επιλέγουν να ταξιδέψουν μόνο οδικώς, λόγω του ότι υπάρχουν πιο οικονομικά πακέτα.

«Τα οδικοαεροπορικά προγράμματα, με δώρο το εισιτήριο της επιστροφής αναχωρούν 22 ή 23 Δεκεμβρίου και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου με αεροπλάνο», εξήγησε στην Karfitsa ο General Manager του Zorpidis Travel Services, Βαγγέλης Μπιβολάρης. Ο ίδιος τόνισε ότι: «Οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν τα συγκεκριμένα πακέτα μας πηγαίνουν οδικώς και επιστρέφουν αεροπορικώς από το πιο μακρινό μέρος του ταξιδιού σε χιλιόμετρα συγκριτικά με τη Θεσσαλονίκη. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνουν πάνω από 1.000 έως 1.500 χλμ οδικού ταξιδιού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι κερδίζουν μια ακόμη και δυο ολόκληρες ημέρες».

Κάποια από τα προγράμματα είναι: Πράγα-Βουδαπέστη (5 ημέρες), Πράγα-Βιέννη-Βουδαπέστη (4 και 5 ημέρες), Βιέννη-Βουδαπέστη (5 ημέρες), Βιέννη-Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα (5 ημέρες).

Όσον αφορά τις τιμές των πακέτων ο κ. Μπιβολάρης τόνισε ότι: «για αυτά τα ταξίδια η τιμή είναι αυτές που ισχύουν για τα οδικά πακέτα το μόνο που πληρώνουν επιπλέον είναι ο φόρος αεροδρομίου και εμείς κάνουμε δώρο το αεροπορικό εισιτήριο. Έτσι, γλυτώνουν την ταλαιπωρία και κερδίζουν ποιοτικό χρόνο. Επίσης, ένα ακόμη όφελος για όσους γυρνούν με αεροπλάνο είναι ότι στην διάρκεια της επιστροφής, ειδικά όταν είναι πολύωρη, δεν έχουν προσωπικά έξοδα και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, όπως για παράδειγμα σε φαγητό, καθώς  στις πτήσεις μας που γίνονται με την Aegean Airlines προσφέρεται γεύμα».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ