Το φιλί Τζιτζικώστα-Μπουτάρη, το "κράνος" της Νοτοπούλου και οι... selfies (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr
Slider Πολιτική

Το φιλί Τζιτζικώστα-Μπουτάρη, το “κράνος” της Νοτοπούλου και οι… selfies (ΦΩΤΟ)

Με έξι χρόνια καθυστέρηση τελικά ολοκληρώθηκε σήμερα η διάνοιξη των σηράγγων της βασικής γραμμής του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης. Σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των φορέων της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στα… έγκατα της γης και πιο συγκεκριμένα στο σταθμό «Ανάληψη» προκειμένου να πάρουν μέρος και να συμμετέχουν στην αναμνηστική φωτογραφία της ιστορικής ημέρας. Πρόκειται για το έργο της Θεσσαλονίκης που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το σύγχρονο «γιοφύρι της Άρτας» για την πόλη.

Πολλά υπήρξαν και τα… «πηγαδάκια» με ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όπου τα χαμόγελα περίσσευαν.

Ο φωτογραφικός φακός της Karfitsa εντόπισε τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ασπάζονται ο ένας τον άλλον. Φαίνεται πως για τους δυο «δυνατούς» άνδρες της Θεσσαλονίκης η κόντρα που υπήρχε μεταξύ τους αποτελεί παρελθόν. Αν κρίνουμε βέβαια από τα… χείλη τους μάλλον και οι δυο πλέον έχουν καινούργιο… πολιτικό αντίπαλο που ακούει στο όνομα «Σταύρος Καλαφάτης».

Τα βλέμματα όλα για άλλη μια φορά έκλεψε η διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου της Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Κομψή όπως πάντα εμφανίστηκε φορώντας ένα κόκκινο προστατευτικό καπέλο εργοταξίου το οποίο μάλιστα την βοήθησε να φορέσει, όπως μάθαμε λίγο αργότερα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκνευρισμένοι «κάλυψαν» την σχετική εκδήλωση οι εκπρόσωποι του Τύπου και αυτό γιατί αν και η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. τους κάλεσε μέσω… δελτίου τύπου οι άνθρωποι που είχαν επιφορτιστεί με την ασφάλεια του χώρου δεν άφηναν κανέναν να περάσει. Τόσο ο Γιάννης Μυλόπουλος όσο και τα άλλα στελέχη της εταιρίας έγιναν αποδέκτες παραπόνων, με τους τελευταίους σε σχετική ερώτηση της Karfitsa να απαντούν: «Τα παράπονά σας στον… Τόσκα».

Άπαντες (θεσμικοί και εργαζόμενοι) έσπευσαν να φωτογραφίσουν ή να βιντεοσκοπήσουν τη στιγμή που ο μετροπόντικας έσπασε το ένα τελευταίο τοιχίο που είχε μείνει.

Εκτός εργοταξίου υπήρχαν και πάλι καταστηματάρχες της περιοχής που αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και οι ίδιοι όπως μας δήλωσαν «βλέπουν κάθε μέρα τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν η μια μετά την άλλη».

Με τα ρούχα της… δουλειάς (δηλαδή ταγέρ και… δωδεκάποντες γόβες) βρέθηκε στο σημείο η πολιτεύτρια του «Ποταμιού» Γιάννα Παναγοπούλου. Έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι βρισκόταν στα δικαστήρια και έφυγε βιαστικά. Γι’ αυτό δεν πρόλαβε να αλλάξει.

Τόσο ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, όσο και ο Γιάννης Μπουτάρης έφτασαν πάνω κάτω την ίδια ώρα. Με καθυστέρηση είκοσι λεπτών. Μάλλον οι δυο αιρετοί έχουν στο ρολόι τους ακόμα ώρα ΠΑΣΟΚ και όχι… ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου διαχειρίζονται πλέον τις τύχες του έργου και της… πόλης!

Βαγγέλης Στολάκης

%ce%9c%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf1 %ce%9c%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf2 %ce%9c%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf3 %ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf4 %ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf5 %ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf6 %ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf7

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ